Verzend – en leveringsbeleid

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best om jouw toegangsbewijs/e-ticket binnen een dag via e-mail te verzenden. Mocht het ons niet lukken om je ticket binnen 24 uur te verzenden, bijvoorbeeld vanwege een technische storing, dan kan de verzending levering van het toegangsbewijs iets langer duren. We brengen je hier dan zo snel mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief servicekosten en verzendkosten.

Levering verloopt via e-mail en wordt verzorgd door GKU-PKN.NL 

Bedenktijd/retour

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product  in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via jc@gku-pkn.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via jc@gku-pkn.nl. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.